HEMMA

Publicerad 2012-08-31 04:24:15 i USA 2012/13,

Är hemma från världens största mall nu och bilder får ni imorgon för nu ska jag och Wendy se en film som jag tror är asbra. Brothers heter den och på tal om det saknar jag verkligen min bror. Han har inget internet och det enda jag vet om honom nu är att han bor i Uppsala men har INGEN aning om var? Vad jobbig världen är utan internet eller telefonkontakt.

CARIBOU

Publicerad 2012-08-30 20:56:00 i USA 2012/13,

Sitter på ett internet café och dricker....... Ice coffee igen! Väntar på att Wendy ska bli klar med lite jobb och sen åker vi till MOA och ska vara där så länge vi orkar! 
 
Alltså, Explorius och många andra har varnat mig så mycket om att tjejer i USA är mycket mer pryda än i Sverige och att dom oftast inte pratar om personliga saker och dom har också varnat för att första perioden är värst. Varför kom då en tjej på fotbollsträningen fram till mig och frågade om jag får ont i brösten innan jag får mens (det frågar man ju knappast en ny tjej i sverige?) och varför har jag då inte haft hemlängtan? Kan dock tänka mig att det kan bli jobbigt första tiden i skolan. We'll see

MALL OF AMERICA

Publicerad 2012-08-30 17:56:22 i USA 2012/13,

Ändrade planer! 
Det dök upp hinder för mig och Wendy så det blir ingen twinsmatch idag. Buhu, jag hade kunnat gråta men det tänker jag inte göra för vi ska till MALL OF AMERICA istället! Det har jag sett fram emot ännu mer än twins så det ska bli kul! Ni kan lita på att kameran följer med den här gången. 

RAIN MAN

Publicerad 2012-08-30 06:37:27 i USA 2012/13,

Idag hade vi en rätt lugn och rolig träning och efter den for jag och lillfamiljen och åt middag på något buffalo wings ställe, asgott! For till Walmart och köpte allt jag behöver till skolan och sen for vi hem och såg på Rain man. Helt fantastisk film. En likhet mellan mig dom 2 första veckorna och Rain man är att svara "yea" på alla frågor. Det släppte dock aldrig för Rain man men för mig gjorde det det, som tur är. 
 
Imorgon ska jag och Wendy på en Twins match och det ska vara 100 degrees!! (f) kommer. att. smälta. 

SKILLNAD

Publicerad 2012-08-29 18:15:23 i USA 2012/13,

Tänkte berätta en sak som jag tänkte på när jag var på state fair. Den var uppbyggd ungefär som LK eller vilken annan gatufestival som helst. Ett område i stan med matstånd, några karuseller, öltält och scener här och där. En skillnad jag tänkte på direkt jag kom dit var att alla var nyktra. Jag är van vid att se någon berusad var jag än kollar när jag är på platser som den, men alla var nyktra och såg ut att ha kul!

Nu ska jag köra lite styrketräning, saknar inpuls

SLEEP TIGHT

Publicerad 2012-08-29 05:39:33 i USA 2012/13,

Vann gjorde vi då inte, trots att vi var ca 1 sekund på vår planhalva. På den sekunden lyckades dom skaffa sig en straff. Men jag är inte bitter! Åt en god middag med Wendy och såg "The lucky one", mycket mysig film.

Är så glad och tacksam att jag trivs så bra. Vill bara ta alla i exploriusgruppen som inte trivs med sin familj/ inte har någon, under armen och klappa dom på deras små huvuden.

Nu ska jag gå och försöka förstå mig på mitt schema, har fått frågan om vilken lunch jag har kanske sju gånger och JAG VET INTE. Man kan tydligen ha lunch A, B, C eller D men jag vet inte vilken jag har för jag förstår inte mitt schema. Poor swedish girl.

Ha en bra dag i skolan, på jobbet eller hemma alla mina små svennar.

TUESDAY

Publicerad 2012-08-28 17:31:25 i USA 2012/13,

Godmorgon!
En sak som jag verkligen har tänkt på när jag varit här är att amerikaner verkligen inte är mycket för vardagsmotion. Om man inte lyckas få parkeringsplatsen närmast entrén är det sååå långt att gå och ska man sen till nästa affär 50 meter bort tar man förstås bilen. 
 
Annars? Idag är det match igen, en vinst hade inte suttit fel. 

GODNATT

Publicerad 2012-08-28 07:27:00 i USA 2012/13,

Ikväll var vi på state fair och jag hade gärna visat er bilder på min inbakade korv på pinne, min kon med kakor, Hairball och alla andra amerikanska saker jag fått se ikväll men ikväll var jag mer sugen på att fokusera på att se allt med egna ögon och inte genom kameran så jag tog inga bilder. När Hairball sjöng don't stop beliveing kom jag och tänka på gängen på vår camping på Peace and Love som inte gjorde annat än att sjunga den låten. Då saknade jag att i vanlig ordning stressa till Sara och Sandra på vanlig camping med Emelie och Julia. Åh, saknar mina vänner så. Nu sover huset och det ska jag också göra. Ha en bra dag allihopa.

HALLÅ DÄR

Publicerad 2012-08-27 18:47:23 i USA 2012/13,

Skönt med sovmorgon idag! Hela veckan har vi träningar på eftermiddagen istället, passar mig mycket bättre. Har ingenting att skriva här eftersom att jag inte har gjort något idag. Ikväll efter träningen bär det i alla fall av mot state fair och Hairball, det blir nog kul! 

BEST DAY

Publicerad 2012-08-27 06:53:00 i USA 2012/13,

Idag har jag nog haft min bästa dag i USA! Vi for iväg redan imorse och plockade upp 2 utbytisar från brasilien och åkte vidare mot minneapolis och Saintsmatchen. Väl där mötte vi Brent och Barb och en utbytis från slovakien + värdfamilj. Vi radade upp bord med mat och andra härligheter på parkeringen utanför våra bilar och såklar var bean bags med så det plockades också fram. Vi åt och spelade i 35 grader varmt och sol innan det var dags för matchen. Av okänd anledning fick jag och Nicole (från brasilien) uppdraget att under matchen springa ut på planen förbi alla spelare för att hämta mat i en liten lucka och sen springa tillbaka. ??? Dagens absoluta höjdpunkt kom efter det. Wendy och Dave skulle tävla mot Lauras (utbytis från slovakien) värdföräldrar i någon form av skottkärrerace. Detta också PÅ planen inför publik. Dave och den andra värdpappan ska springa med var sitt skottkärreliknande fordon samtidigt som respektives fruar stod på knä där i. Det gick ut på att komma först i mål. Wendy och Dave ledde stort hela loppet när dom andra plötsligt kommer ikapp med ca 1 m kvar så Dave försöker hastigt skjuta fram skottkärran samtidigt som Wendy lutar sig fram och då tippar den istället och Wendy faceplantar marken SAMTIDIGT som Dave ramlar baklänges av tvärniten. Ingen förstår hur roligt det faktiskt var och det bästa av allt är att jag lyckades FILMA detta. Ska be Wendy skicka filmen till mig imorgon så ska jag visa er hur fruktansvärt kul det var. 
 
Sen såg vi klart matchen och åkte hem.
(Bilderna är inte i ordning)
 

GODMORGON

Publicerad 2012-08-26 15:49:26 i USA 2012/13,

Förbereder mig för Saints game (baseball). Vi ska bbqa innan så kameran åker nog med!

Ps. Har inte söndsagsångest ;)

MINA VÄRDFÖRÄLDRAR ÄR ALLDELES FÖR SNÄLLA

Publicerad 2012-08-26 06:42:47 i USA 2012/13,

Idag på väg till matchen frågade Wendy om jag har någon iPod, jag svarade nej och att jag aldrig varit i behov av någon då jag har sporify på min svenska telefon. När vi sen kommer hem från matchen säger hon lite hastigt att dom har något åt mig och ger mig en liten påse men en iPod i. "Du har ju inte musik i din amerikanska telefon"
 
???? Måste försöka få dom att förstå att dom inte behöver ge mig något på min födelsedag

BURGER KING

Publicerad 2012-08-25 17:01:32 i USA 2012/13,

Sitter pa Burger King (med amerikansk dator) och dricker Ice Coffee. Ni laste ratt mina kara vanner, dagen vi aldrig trodde skulle komma har kommit. Det vore val en chock om jag kom hem som kaffedrickare? Speciellt nar amerika ar kant for sitt daliga kaffe.

Idag ska jag spela min forsta match! Excited

OM EN MÄNNISKA KAN VISA SÅ MYCKET HAT, TÄNK HUR MYCKET KÄRLEK VI ALLA KAN VISA TILLSAMMANS

Publicerad 2012-08-24 22:02:00 i USA 2012/13,

 
Idag är det ingen vanlig dag. Idag dömdes Anders Behring Breivik till 21 års fängelse och juristen i mig jublar. Eller jublar är väl fel att säga, men jag tycker absolut att det är rätt straff. Det är svårt att prata juridik på engelska men jag kommer inte kunna låta bli att försöka. (Har jag sagt att mina värdföräldrars favoritprogram är CSI och criminal minds? Soulmates ♥) 
 
UPDATE: Med att jag är nöjd över vad han fick för straff menar jag att jag är glad att han fick fängelse och inte psykisk vård. 21 år är ingenting om man tittar på vad han har gjort, men jag är rätt säker på att hans straff kommer förlängas till dagen han dör. Om inte är jag inte nöjd med hans straff. 

FRIDAY

Publicerad 2012-08-24 19:16:00 i USA 2012/13,

Har tränat idag och det gick bra (förutom att en tjej som fyllde år bjöd på kanelbullar stora som tallrikar FÖRE vi började, träningen blev ett äventyr för min känsliga mage trots att jag inte ens åt halva bullen)! Alltså match för mig imorgon. Här kommer bilder från igår, börjar med lite svull: 

BRA DAG

Publicerad 2012-08-24 05:18:35 i USA 2012/13,

Har haft en bra dag idag (bortsett från den GIGANTISKA spindeln jag hittade i DUSCHEN när jag DUSCHADE) Vaknade upp i ett tomt hus, inte ens Bailey var hemma. Åt en lång frukost, gick ut och gick, duschade och sen kom Danny och höll mig sällskap tills jag blev upphämtad av Courtney och Cassidy. Vi for till skolan på ett möte och sen åkte vi gul skolbuss och förberedde oss på match. Mitt lag som spelade först vann med 6-1 och det andra laget fick avbryta sin match på grund av dåligt väder. Mitt lag satt fridfullt och kollade på och sen blåste domaren av och alla liksom bara ställde sig upp och började packa ihop sina grejer så jag frågade vad som hände och en tjej sa att dom måste ta en paus trettio minuter för att det är dåligt väder. Tänkte: ???? Det var varmt och nästan sol? "Man ser på molnen att det kommer åska" Jahapp. Vi gick ner i någon källare och sen började det mycket riktigt åska så vi åkte hem. 
 
En annan rolig sak är att domaren som dömde våran match var nog sämst i världen. INGEN klagade på domaren. En tjej stog helt fri och sköt bollen över egen kortsida och domaren dömde målvaktens boll. Det som hade låtit såhär i Sverige "VA??? DET VAR JU HÖRNA?? HELVETE, DET VAR JU FÖR FAN HÖRNA" lät såhär "Jaha, jag trodde det var hörna :)" Jag som inte ens brukar klaga på domaren skulle framställas som värsta bitchen, ska göra allt jag kan för att inte visa Sveriges dåliga sidor. 
 
Eftersom att jag inte spelade (mitt knä är så mycket bättre btw, ska träna imorgon!) tog jag bilder, så dom droppar nog in imorgon! 
 
Godnatt/godmorgon

OBAMA VS ROMNEY

Publicerad 2012-08-23 17:11:48 i USA 2012/13,

Sitter och äter frukost. Till frukost har jag för det mesta ätit flingor i mjölk, inte amerikanska pannkakor eller muffins alltså! 
 
Jag tycker att det är sjukt spännande att jag kommer vara här under presidentvalet, igår fick jag lyssna på en het diskussion om just det. När någon frågar om min åsikt säger jag oftast: "Jag är inte så insatt i amerikans politik, men i Sverige är nog dom flesta för Obama" Skönt att kunna lyssna utan att dras in i härligheten! 
 
 

NIGHT

Publicerad 2012-08-23 04:43:33 i USA 2012/13,

Wendy och Daves ersättare var oslagbara ikväll, bäst när det gäller helt klart. Nu väntar 7 pounds. Godnatt/godmorgon

WEDNESDAY

Publicerad 2012-08-22 22:09:15 i USA 2012/13,

Idag saknar jag att ha vänner. Missförstå mig rätt, jag har ju faktiskt vänner här men efter typ en vecka skulle man kanske inte dela regnponcho som jag och Emelie gör på bilden. 
 
Men snart kommer Wendy och Dave hem! Tror också att Danny skulle komma en sväng och sen är det bean bags playoffs i spöregnet, japp, det regnar här också. 
 
Fick mina matchställ idag men missar jag seriepremiären imorgon så ska stå och cheera på bänken. Cheerleading är ju faktiskt en av vintersporterna så om jag gör bra ifrån mig kanske jag kan ta en plats där ;) närå, det blir inget. 

AMERIKANSKT

Publicerad 2012-08-22 04:51:00 i USA 2012/13,

Glömde ju berätta att jag åkt skolbuss idag. Japp! En såndär gul som är med i alla filmer. Och ja, dom har dom där röda muggarna som är med i alla filmer, har dock inte druckit ur någon, måste prova det imorgon. 
 
Det enda som fattas nu är väl att jag snor cheerleading ledarens pojkvän som är kapten för football laget? Tar det när skolan börjar och sen kan jag bli promqueen till våren :) haha, nä men vet ni vad, sängen kallar (och ni stiger snart upp) godnatt/godmorgon 

TUESDAY

Publicerad 2012-08-22 01:15:20 i USA 2012/13,

Har inte haft mycket till internet idag men nu börjar det likna något. Idag har jag varit i Andover och kollat på när mitt lag spelat träningsmatch. Dom vann! En tjej i det andra laget klagade på att det var så mycket buggs under matchen och hennes tränare sa då: Oooh, poor baby. Bring buggspray next time. SUCK IT UP!!!!!!!!!!!!! 
 
Annars då? Har varit på rundvandring i skolan idag och fick ett dussin med klubbor för att jag var från Sverige. ??? Nu ska jag och Wendy äta lax och sen ska vi titta på Hungergames! 
 
BTW! Alla här är små hypokondriker, tappar man ett hårstrå har man cancer, får man svett i ögat har man herpes och vrickar man foten har man brytit lårbenshalsen. Vad jobbigt det måste vara. 

THE STORY OF MY INJURY

Publicerad 2012-08-21 03:22:24 i USA 2012/13,

Här sitter jag med en ispåse på mitt stackars knä och tycker synd om mig själv. Här i USA har alla ispåsar på alla möjliga kroppsdelar, is verkar vara deras grej. När jag skadade mig idag var det en tjej som frågade hur det gick innan jag ens han känna smärta. Hon hörde hur mitt knä knakade iväg åt fel håll och så gjorde 2 andra som stod kanske 4 meter bort. Fy och fan, jag som inte ens klarar av när folk knäcker fingrar. Det var obehagligt kan jag lova.  När det hade hänt blev jag upphämtad på fotbollsplanen av en liten golfbil som körde mig upp till skolan och väl där fick jag gå in i ett rum. I det rummet fanns det kanske 10 britsar bredvid varandra, ett litet rum för skadade själar. Längst ner i hörnet fanns det en ledig brits till mig och på de nio andra britsarna satt det amerikanska fotbollsspelare (alltså killar som spelar amerikans fotboll) som var kanske tre gånger så stora som mig och alla var knäpptysta och försökte att se normala ut och inte titta när jag haltade förbi till mitt lilla hörn. Det kändes som att mina steg ekade och att jag inte hörde hemma bland jättarna. Sen satt vi där i 20 minuter och var skadade och tysta. 
 
haha??? det om något kan ju kallas pinsam tystnad. och det gick ju inte heller att kolla någonstans utan att typ glo på någon. jobbigt i-landsproblem

DÅLIG START PÅ VECKAN

Publicerad 2012-08-20 19:14:01 i USA 2012/13,

Mamma mamma, du är en klok kvinna, borde lyssna på dig lite oftare. 
Knäskålen var sugen på att vidga vyerna idag så att säga. Från och med nu lovar jag att göra mina knäövningar. 

SWEET BROWN

Publicerad 2012-08-20 04:08:00 i USA 2012/13,

Efter middagen idag gick jag och min lilla familj på en promenad i kvällssolen och nu har vi precis tittat klart på In Time som vi började på igår. Dave som måste kliva upp mitt i natten har gått och lagt sig och jag och Wendy ska sätta på Black Swan och titta tills vi somnar. 
 
Det här klippet har vi skrattat åt sen igår då en granne imiterade denna dam. Tänk att kunna vara så glad när ens boende precis brunnit ner! 

DOWN TOWN MINNEAPOLIS

Publicerad 2012-08-19 23:59:29 i USA 2012/13,

Har precis kommit hem från down town Minneapolis där jag och Wendy har vandrat runt idag. Shoppade lite grann och mamma kommer säkert skratta när jag säger det här, men jag köpte en Camilla Läckberg bok på engelska, hehe. Imorgon börjar skolan hemma i lilla landet lagom och jag lider med er som har skolångest (haha not). Nä men hörrni.... Ska väl förbereda mig för att vara uppe hela natten eftersom att man är ledig :) luring, har fotbollsträning klockan 9. 

SUNDAY

Publicerad 2012-08-19 16:03:53 i USA 2012/13,

 
Hade en jättebra dag igår och åt förmodligen för resten av veckan.. synd att det blev så mycket rester. Något som är bland det roligaste jag vet här är när någon vill att man ska säga något på svenska och sen ska dom försöka säga samma sak, ÄR svenska SÅ svårt????? har skrattat hejdlöst åt det alltså
Klockan är i alla fall 9 och jag ska gå upp och äta frukost, göra mig i ordning och skypa med mamma och pappa för första gången! Sen ska jag, Wendy och Barb åka till Minneapolis och gå på utomhusmall! 

SATURDAY

Publicerad 2012-08-18 16:04:01 i USA 2012/13,

Godmorgon! Klockan är 9 här och jag ligger fortfarande i sängen, måste erkänna att det är skönt att kunna ligga kvar här och inte åka iväg och spela fotboll. På tal om fotboll så kan jag berätta en kul grej som hände mig första dagen på soccer tryouts. Coachen säger att vi ska ta en boll och en partner och en tjej kommer fram till mig och frågar "Do you wanna be my partner?" Av okänd anledning tycker jag hon säger "Do you have a partner?" Så jag svarar bara "No" Bra start Sweden! (kallas sweden på fotbollsträningarna) 
 
Idag är det min arrival bbq så ni kan nog räkna med ett inte bildlöst inlägg snart! 

AND NOW MY HEART STUMBLES ON THINGS I DON'T KNOW

Publicerad 2012-08-17 22:18:00 i USA 2012/13,

Idag har jag en dålig dag (stay cool pappa, det är ingen fara).Ska låta mumford och sönerna trösta mig med deras ljuva stämmor. Sist jag lyssnade på dom var faktiskt en vecka sen när jag var på väg hit! En bra sak med den här dagen är i alla fall att jag och Wendy lyckades få mig att bli senior! Kommer alltså få uppleva massor med roliga saker det här skolåret, precis som i high school filmerna ;) Stanken av mig själv påminner mig om att jag måste duscha, har ju haft sista dagen på tryoutsen idag. 

TORSDAG

Publicerad 2012-08-16 20:09:00 i USA 2012/13,

Tackar tackar till -->Moa<-- som gjort min fina design! 

Alltså en sak med fotbollen i USA... dom stretchar HELA tiden. Hela tiden. Kommer vara vigare än jag någonsin har varit när jag kommer hem för att jag stretchar så mycket. Tror att jag har stretchat mer dom här 4 dagarna än jag gjort det senaste året. 
Alla är i alla fall väldigt slita nu när soccer try outsen börjar lida mot sitt slut, så när coachen i slutet av träningen sa att om vi gör idioten riktigt bra behöver vi inte ha morgonpasset imorgon blev alla helt galna. Vi sprang för livet och det var pain in the ass alltså. Vi började på kortsidan på fotbollsplanen och sprang till straffområdeslinjen, tillbaka, till planhalvan, tillbaka, till straffområdeslinjen på andra sidan, tillbaka, till andra sidan, tillbaka. Kanske inte låter så jobbigt men prova springa det 100% själv innan ni klagar! Sovmorgon imorgon alltså ♥
 
Jag vill också säga att mina tankar idag går till Jonas familj och vänner, så orättvist och fruktansvärt hemskt. Rest in peace Jonas. 
 

ONSDAG

Publicerad 2012-08-16 01:15:41 i USA 2012/13,

Har så ont i fötterna nu alltså. Mina fotbollsskor och benskydd dödar mig. Efter try outs idag for vi runt och sålde någon form av kuponger och så här går det till i amerika: Man ställer bilen utanför ett hus och går och knackar på, när man är klar där tar man bilen till nästa hus. Man parkerar alltså inte bilen och går längs gatan som kanske är 200 meter lång. Man tar bilen. Sen for vi  i alla fall och åt med laget på ett nudelställe och nu ska jag snart på Bean Bags turnering med Wendy och Dave! 
 

GODNATT

Publicerad 2012-08-15 04:12:46 i USA 2012/13,

Efter förra inlägget åkte jag och Wendy och handlade och när vi kom hem kom Danny på besök, min "värdkusin". Vi åt middag och hängde lite och sen for jag och Dave och hyrde en film och tvättade bilen, sen hälsade vi på några grannar och nu har vi precis sett klart filmen "Seeking justice" och snart ska jag sova... upp 05.30 för fotboll. 

TISDAG

Publicerad 2012-08-14 21:04:49 i USA 2012/13,

Andra dagen av soccer try outs avklarad! Mer springa idag, det var jobbigt men skööönt! Har precit skypat med Joakim och Carro, skönt att se dom igen ♥ Nu måste jag skynda mig för snart ska jag och Wendy iväg och köpa fotbollssockar och tränings t-shirts åt mig! 
 
Btw, dricker så sjuukt mycket vatten, snittar minst 3 liter per dag! 

FIN KVÄLL

Publicerad 2012-08-14 04:10:52 i USA 2012/13,

Efter förra inlägget tog jag en powernap som medicin för huvudvärk och sen åt jag middag med Wendy och Dave. Deras vän Barb kom och vi spelade bean bags och kort! Mys. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar ännu en dag med fotboll i värmen. Imorgon kanske jag ska skypa med Joakim, längtar! 

SOCCER TRY OUTS

Publicerad 2012-08-13 21:31:06 i USA 2012/13,

Hej på er. Idag stod larmet på 05.30, soccer try outs har dragit igång! Måndag - Fredag 07.00 till 12.00. Förutom att det är jobbigt när det är så sjukt varmt så har det varit roligt hittils, men jag har märkt en sak. Det är många som har frågat var jag är från och när jag svarar "Sweden" säger ALLA, utan undantag "OOh! I want to go to Sweden!" Vill typ svara "No, you don't" men ler istället stort och säger "Oh really? That's cool" 
 
Det känns konstigt att jag inte har fått hemlängat än? Hallå hemlängtan, where are you?

DAG 2

Publicerad 2012-08-12 08:05:50 i USA 2012/13,

Hej på er. 
Dag två i Minnesota idag! Igår kväll fick jag prova på bean bags (?) någon form av spel som var rätt svårt, men efter lite träning kunde jag kasta in tre fullpoängare på rad och Dave skrattade nästan så att han ramlade av stolen. Idag klev jag upp och gjorde mig i ordning för car wash med mitt blivande fotbollslag så där fick jag träffa några i min egen ålder. Dave och Wendy plockade upp mig och vi åkte till Minneapolis för att äta lunch med några vänner till dom som också hostade en kille från Brasilien. När vi kom hem därifrån bytte jag snabbt om och sen kom en tjej från the car wash och hämtade mig och vi for till henne och lagade middag med hennes tvillingsyster, deras pojkvänner och en tjej till, har alltså fått några vänner. Eller vad kallar man dom efter en dag? Vi for i alla fall sen till någon form av festival en stund och sen for vi hem igen och kollade på en film. Samma tjej skjutsade hem mig och nu ska jag sova, upp imorgon för att äta frukost med Dave, Wendy och twinsen! 
 
Jag och Hanna i New York, det kommer en bildbomb när jag har tid!

OM ONSDAG

Publicerad 2012-08-10 03:08:06 i USA 2012/13,

Hängde på Manhattan hela dagen med en svensk som heter Hanna och vi shoppade (you don't say..), tog kort i en photobooth, plankade in på en subway (don't worry mamma och pappa, ska inte fortsätta på den kriminella banan) och det viktigaste vi gjorde på onsdagen (vi kämpade i över en timme för att hitta dit och frågade uppskattningsvis 30 människor om vägen) var att vi var på TAKVÅNINGEN PÅ EMPIRE HOTEL OCH TOG KORT MED SKYLTEN!!!!!!!!! Det stod "guests only" ganska tydligt men har man kämpat så länge kan man INTE ge upp. (nej mamma och pappa, ni behöver inte förstå) 
 
Kan lika gärna säga att jag hängt med Chuck? Var liksom in och kollade i baren där dom alltid sitter och var på toaletten där, kände mig som ett barn på julafton, en apa i djungeln
 
Ska upp  02.00 och imorgon får jag träffa min värdfamilj! Bilder får ni någon annan dag, intranätet på hotellet är inte det bästa. Godnatt 

FÖRSTA INLÄGGET FRÅN USA

Publicerad 2012-08-08 00:59:34 i USA 2012/13,

Hej familj och vänner! 
För mig som hatar att flyga (blir sjukt rastlös) så gick flygresan över förväntan. Jag satt bredvid en kille som var på väg för att börja sitt andra år på collage, han hade gått både high school och ett år collage tidigare så han var alltså rutinerad. Vi hade som ni förstår väldigt mycket att prata om och det var skönt att få höra inside information och avreagera sig själv lite. Tiden gick snabbt och väl framme hämtade vi vårat baggage och åkte buss till hotellet. Vi är uppskattningsvis 40 utbytesstudenter här nu från Sverige, Norge, Finland och Danmark. 
 
Har just ätit middag och sitter nu på hotellrummet som jag delar med en svensk tjej och mest troligt kommer det någon till från Norge eller Danmark. 
 
Imorgon har vi först sightseeing i New York och på eftermiddagen får vi springa lösa och shoppa på Manhattan, drömliv. 
 
Saknar redan mina vänner och min bästa familj men ser jättemycket fram emot att komma till Minnesota så jag äntligen får träffa min värdfamilj! 
 
 
PS. Någon snäll själ som kan göra en fin header åt mig? Kommentera eller skriv på facebook! 
 

EN DAG KVAR

Publicerad 2012-08-06 16:50:19 i USA 2012/13,

Imorgon åker jag. Tusen miljoner olika känslor på en och samma gång, men jag är sjukt förväntansfull och känner mig redo för en hel drös med nya upplevelser och erfarenheter! 

Om

Min profilbild

EMMA STÅLNACKE

Följ min blogg och mitt år som utbytesstudent i Minnesota, USA 2012/13. Jag bor med en familj bestående av en värdmamma, värdpappa och hund. Jag går på Rogers High School och upplever allt från kulturkrockar till high school-film känslor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela