24 HOURS

Publicerad 2013-06-05 03:15:34 i USA 2012/13,

Det är mindre än 24 timmar kvar till jag får träffa mamma och pappa igen, men dom timmarna ska fyllas väl! Blir upphämtad imorgon bitti 06.30 av Lindsey för att åka till skolan för graduation rehearsal, efter det ska jag och Wendy få pedikyr och sen ska vi till Maple Grove och äta lunch. Sist men inte minst ska vi åka till Sam's Club för att handla allt som behövs för min BBQ på fredag innan vi åker till flygplatsen. Har redan packat hela min resväska som jag åkte hit med full med vinterkläder och hoodies. Hur jag ska få med mig allt hem är en gåta. Ikväll ska jag göra klart min Scrapbook som jag ska ge till W och D ♥
 

NEW WEEK

Publicerad 2013-06-04 05:53:00 i USA 2012/13,

Idag har jag städat mitt rum och gått igenom mina kläder för att bestämma vad jag ska ta med mig tillbaka till Sverige och inte, det är svårare än vad man kan tro. Efter det åkte jag och Ben och åt glass och när jag kom hem for jag och Dave och hämtade Bailey från daycare och sen gick jag och Bailey och tog en eftermiddags nap i min säng med nya sängkläder.. Pratade också med min bror som jag äntligen får se på torsdag ♥ Nu ska jag gå och sova (om jag kan efter det här läskiga avsnittet av Criminal Minds jag ser på ensam), imorgon ska jag vara med................. Lindsey

EXCHANGEPROBS

Publicerad 2013-06-03 06:07:13 i USA 2012/13,

Jag har suttit i snart en halvtimme och försökt sätta ord på vad jag känner inför de två kommande veckorna men jag bara skriver och suddar ut. Det finns inga ord som kan beskriva hur blandade känslor jag har för att åka hem. 

NO MORE HIGH SCHOOL

Publicerad 2013-06-03 03:34:00 i USA 2012/13,

Fredag var min sista dag på High School! Vi hade tre lektioner och sen Talent Show (där bla. Lindsey sjöng). I slutet av det gick alla utom vi Seniors tillbaka till lektionerna och för oss hade dom en överraskning. Dom delade ut våra Yearbooks och sen åkte vi buss till en park där vi åt hamburgare och umgicks resten av skoldagen! Bra avslut på bra skolår ♥ Efter skolan for jag Brea och Lindsey till Caribou och köpte Iskall Lemonade för att det var så varmt, och sen åkte vi (läs: Lindsey) och shoppade. Lördagen spenderade jag på Target Center där jag, Lindsey, Wendy och Dave fick se Twins vinna with the last hit. Nu är det söndag kväll och jag har haft min sista helg ensam i Minnesota. 
 

Om

Min profilbild

EMMA STÅLNACKE

Följ min blogg och mitt år som utbytesstudent i Minnesota, USA 2012/13. Jag bor med en familj bestående av en värdmamma, värdpappa och hund. Jag går på Rogers High School och upplever allt från kulturkrockar till high school-film känslor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela