BACK IN MINNESOTA

Publicerad 2014-06-09 05:36:16 i USA 2012/13,

Vi har haft en jättebra resa, ännu en gång. Det känns som att jag fått uppleva så mycket nytt det senaste 2 åren, både med Wendy och Dave men också på egen hand. Ibland måste man stanna upp och tänka på allt man faktiskt fått vara med om, jag är 100% tacksam för allt jag fått uppleva i mina 18 år.
Nu ska vi inte vara så djupa, igårnatt kom vi tillbaka till Minnesota så idag har vi åkt och köpt blommor och planterat uppe på golfbanan. I eftermiddags kom Lindsey hit och vi körde runt i golfcarts och badade innan vi åt kött och avslutade kvällen med S'mores framför en brasa. Så himla mysigt. Imorgon är sista dagen här så vi ska bara ta vara på de sista timmarna. 

Hej från California

Publicerad 2014-06-03 06:27:47 i USA 2012/13,

 
Hejsan! 
Just nu ligger jag på ett hotellrum och tittar på criminal minds, vi har kört längre än planerat så vi bor på något hotell mitt i ingenstans men vi har kortare att köra imorgon. Sen sist jag skrev så har vi varit i Portland och varit på en marknad, varit på en rose-garden, chinese-garden och Japanese-garden, alla väldigt fina. Vi har också varit till ett vattenfall där jag och Wendy fick iden att gå upp till toppen, det var 1&1/2 mile spikrakt uppåt i dåliga skor men vad gör man inte för lite äventyr! 
Idag var vi i en redwood Forrest och det är helt sjukt hur mycket fin natur jag sett den här resan! 
Jaja, imorgon fortsätter bilåkandet längs kusten och på onsdag ska vi paddla kanot och torsdag ska vi köra Segway genom en vingård... just normal stuff :) det tar så lång tid att ladda upp bilder så ni får bara 2! 

Om

Min profilbild

EMMA STÅLNACKE

Följ min blogg och mitt år som utbytesstudent i Minnesota, USA 2012/13. Jag bor med en familj bestående av en värdmamma, värdpappa och hund. Jag går på Rogers High School och upplever allt från kulturkrockar till high school-film känslor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela