SÖNDAG

Publicerad 2012-09-30 16:58:02 i USA 2012/13,

Det här ska jag göra idag: 
Först ska jag städa mitt rum och finslipa utseendet. 
 
 

SNABBA SVÄNGAR

Publicerad 2012-09-30 03:12:55 i USA 2012/13,

Planer ändras snabbt i americat och nu sitter jag hemma igen men med en kräftsallad och parenteserna. Inte heller helt fel. Imorgon är det Mall of America som gäller, woopwoop! 

SATURDAY

Publicerad 2012-09-30 00:21:59 i USA 2012/13,

Vi vann derbyt idag och det är typ 30 grader varmt! Ikväll åker jag till Minneapolis med Courtney, Cassidy, Kennedy och Jake! Vi ska till Myth, typ en "klubb" från 16 år! Hade ju varit en fördel om jag kunde danza. Dom kommer och plockar upp 18.30 och här sitter jag i myskläder, bäst att dra sig från fotöljen. 

HEEEEELG

Publicerad 2012-09-29 00:14:00 i USA 2012/13,

Hej vänner. 
Har ju glömt att visa mina warm ups! Här får ni en sneek peak i alla fall! 
Imorse fick jag skjuts till skolan = sova typ en timme längre. Drööm! På skolan gjorde jag bort massor med grejer så nu kan jag slappna av lite (försöker att inte freaka ut över mitt english speech på måndag)
Helgen ser ut som följer: 
Ska precis äta middag med Weddan, sen ska vi åka och göra pedikyr, hoppas inte jag är för kittlig för det. Efter det ska vi se en excellent movie med Tom Cruise. 
Imorgon ska jag kolla (:() på våran fotbollsmatch och på kvällen ska jag kanske till Minneapolis med Courtney och Cassidy. 
På söndag blir det ännu en Vikingsgame och plugg på det. Måste också åka till Goodwill och köpa outfits för kommande dress up week. Det är ju homecoming så dresscoden är: 
Måndag: Camouflage
Tisdag: Western
Onsdag: Blast from the Past
Torsdag: Beauty and the Geek
Fredag: Schoolspirit
 
Well, ha en bra helg allesammen

BABEL

Publicerad 2012-09-28 03:07:00 i USA 2012/13,

Idag har mitt knä åkt ur led igen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Min sjukgymnast sa att jag ska komma tillbaka till henne imorgon så ska vi avgöra hur "framtiden kommer att se ut" som hon sa. Det här har aldrig hänt tre gånger på en månad förut och inte nog med att jag missar träningar plus matcher - Det gör ju ont! Första gången jag grät på riktigt sen jag kom hit.
 
Men what to do kära folks, what to do. 
 
Har i alla fall skrattat mycket idag, har fått uppleva märkliga amerikanare och skrattade med Maddie till vi båda fick ont i magen. 
 
Nu har jag ju en hög med plugg att ta tag i. Mumford, sönerna och Babel ska hjälpa mig. Helt sjukt bra alla låtar i det albumet är. Om ni inte redan har lyssnat är det på tiden. 
 
Kan väl avsluta med att svulla med lite forensic science betyg dååå

SERRI DÅ

Publicerad 2012-09-27 02:55:00 i USA 2012/13,

Det jag har i skolan just nu: 
Matteläxa till imorgon
Matte quiz på fredag. 
Historiaprov på fredag. 
Ska ha läst ut en bok på fredag.
Forencis science prov på fredag. 
Engelska tal på fredag eller nästa vecka. 
 
Hur ska detta gå? Och hur hittar man motivation till att plugga när ens betyg aldrig kommer spela någon roll?
 

SKITTISDAG

Publicerad 2012-09-26 05:23:34 i USA 2012/13,

Har haft sämsta dagen. 
Började med att försova mig, hade 20 mintuer på mig innan bussen gick. Kommer till skolan och häller kaffe över mig själv. På lunchen hade jag tydligen slut pengar på "kontot". Har fått läxor i alla ämnen till imorgon. Nu vill jag inget annat än sova men har en miljon mattetal jag inte förstår att göra. 
 
Två positiva saker:
Vi vann våran fotbollsmatch.
Åt god middag med Lindsey Courtney och Kassidy. 

MÅNDAG

Publicerad 2012-09-25 04:33:14 i USA 2012/13,

Var äckligt trött imorse men lyckades släpa mig till bussen med mumford och sönernas nya album i lurarna ♥ Gjorde ett lab-prov på forencis science och ritade en zebra på 2Dn. Hade kondition hela fotbollspasset och sen var det pasta dinner med lagen. För tillfället sitter jag och försöker lösa en omöjlig matteuppgift och vill helst bara sova. Det suger att alltid ha läxor till dagen efter. 
 
Det har inte varit en så rolig bloggmåndag, har inget speciellt att berätta! 
 
 

VIKINGS vs. 49ERS

Publicerad 2012-09-24 05:21:33 i USA 2012/13,

Hej kompisar. 
Hur kommer det sig att jag alltid har flest besökare på söndagar? Är det för att man inte har ett liv på söndagar? 
Jag har i alla fall haft ett liv idag. Vaknade, skypade en snabbis med mams och paps och sen drog jag, parenteserna och Danny iväg och tailgatade med brasilianarna och slovaken med värdfamiljer och styrde sen stegen mot Mall of America Stadium där en jättebra match väntade! Vikings vann och det var bra med tryck. Sen åkte vi hem igen men vände i dörren och for och åt middag med Wendys mamma och syster med familj för att fira Wendys systerdotter som fyllde nio. Vi lämnade sen av Danny och när vi kom hem gjorde jag mina läxor och nu ska jag äntligen sova! 
 

GOD KVÄLL

Publicerad 2012-09-23 06:09:56 i USA 2012/13,

Har vunnit en fotbollsmatch idag och sen ätit middag på en restaurang där dom lagade maten på bordet framför en. Det-var-så-gott. Vi alla blev nog tvingade att knäppa upp en och annan byxknapp på hemvägen. Vi hämtade upp  Danny och sen kom vi hem och spelade kort. Snart ska vi sova och imorgon väntar en Vikings-game! Har också en och annan läxa att göra. Ska ha ett speech inför klassen i 4-6 minuter i veckan och ingen kommer vara så nervös som jag. 
 
Kan någon berätta för mig vilka nya marabousmaker som kommit?????? 

FOOTBALL

Publicerad 2012-09-22 06:46:25 i USA 2012/13,

Det enda som kan vara värt att nämnas om skoldagen är väl att min bild som jag gjorde i bilden blev upphängd på skolan idag (undrar vad dom hade gjort om Kajsa var här? Ramat in den i guldram bakom en tunn skiva gjord av diamant kanske) och jag fick 105% rätt på mitt matteprov, A+ till mig då såatteee. 
 
Efter träningen hann jag inte mer än hem och duscha innan jag for tillbaka till skolan och mötte Lindsey. Har haft en så sjuukt kul kväll! Låter bilderna tala för denna high school movie- liknande kväll. 

TORSDAG

Publicerad 2012-09-21 04:17:54 i USA 2012/13,

Jahapp, försov mig imorse då, tänk vad jobbig hela dagen kan bli när man inte hinner duscha som planerat så att man måste ha skitit hår hela dagen, i-landsproblem kanske. Idag har jag varit på New student meeting igen och fått veta allt som behövs om homecoming-veckan som närmar sig, taggar! For och åt middag med Lindsey efter skolan och sen hade vi match som slutade 2-2 och jag var back on track. Har precis pluggat klart och ska snart sova. Imorgon ska jag se min första Footballgame med pinglan nedan!
 

HALLÅ SVERIGE

Publicerad 2012-09-20 02:36:56 i USA 2012/13,

Jahapp, vad vill ni veta idag då? 
Kan berätta att proven hittils varit så himla mycket lättare än hemma.. Mina prov än så länge har sett ut så att efter varje fråga finns det fyra alternativ och man ska kryssa för rätt alternativ, alltså har man 25 % chans att få rätt trots att man inte har en aning, plus att man brukar komma på rätt svar om man får se det. Matten idag var plättlätt och man skulle bara kryssa i rätt alternativ efter varje lösning, har dock blivit osäker på om man också skulle lämna in ett papper med uträkningar.... hoppas ej det. 
 
Tränade idag också och hoppas på att kunna spela match imorgon. På tal om fotboll så presenterade min coach mig för en lärare idag och det lät ungefär så här: Det här är hemma, hon är den svenska utbytesstudenten. Hon spelar fotboll i mitt lag och är som en oxe på planen. Hur tycker folket att jag bör tolka det?? Kanske en liten hint om att jag borde ta det lugnt med tanke på att jag får frisparkar emot mig 90% av gångerna jag rör någon
 
Nu har jag i vanlig ordning läxor att ta hand om

TISDAG

Publicerad 2012-09-19 05:13:49 i USA 2012/13,

Kan lova att jag aldrig varit såhär trött! Ögonen vill bara sooova 

Men nog offrar jag några minuter skönhetsömn för att ni ska få något smaskigt att läsa. Tisdag idag och jag var en poäng från alla rätt på mitt DECA prov! Har kollat på när mitt lag vunnit en match, fått nya knäövningar och imorgon ska jag prova träna igen. Har nyst och tyckt synd om oss själva med Devvan och Weddan och vi avslutade kvällen med *trummvirvel* en film! Det känns som att vi fått lite familjeanda när vi börjar kunna avsluta varandrar meningar: 
Wendy - Oh, I know another movie we have to watch! It's called *don't remember* and it's an 
Jag - .. excellent movie! 
Wendy - Do you know how's in it? 
Jag - Tom Cruise? 
Wendy - How did you know??! 
 
Vi har alltså sett några excellent movies med Tom Cruise vid det här laget. Nu är det enda jag vill göra att sova så att jag kan prestera på mitt matteprov imorgon. Wish me luck, håll tummar och tår 

MÅNDAG IGEN

Publicerad 2012-09-18 01:06:30 i USA 2012/13,

Hade fotografering med fotbollen idag och det känns som att jag såg ut som gris på alla bilder. ÄR FÖRKYLD. Fick dock våra warm ups idag och dom är jättesnygga! Ska visa er när jag har tid, vilket jag inte har nu. Det här ska jag ägna kvällen åt: 
3 sidor matte (test imorgon, prov på onsdag)
Skriva 3 paragrafer, (1½ dataskrivet A4a) om ett speciellt event under andra världskriget
Rätta/ändra min engelskauppsats
Svara på frågor om Forencis Science (det gick förresten helt OK bra på testet idag)
Plugga DECA (prov imorgon)
 
Det här hade kanske tagit 2-3 timmar om jag gjort det på svenska så hur lång tid kommer det inta ta på engelska? Bäst att jag slutar blogga och börjar plugga om jag vill hinna sova också... 
 
Btw, jag vet inte vad som händer med mig och ämnet bild?! Idag tog min bildlärare min bild och visade hela klassen och sa något om hur perfekt den är.. haha???? Nöjd tjej

SÖNDAGSBLÄ

Publicerad 2012-09-17 04:52:40 i USA 2012/13,

Twins förlorade men hade en bra dag med underbart väder! Har dock bara mått sämre och sämre ju längre dagen gått och det sista jag har tid med just nu är väl att bli sjuk och komma efter i skolan.. Är jättetrött men måste plugga matte.. och kommer få noll poäng på mitt Forensic Science test imorgon för jag fattar ingenting. Upp 5 imorgon då ♥
 
/Pigg och glad tjej som vill sova och äta marabou 

TWINS

Publicerad 2012-09-16 17:38:30 i USA 2012/13,

Nu ska jag iväg på min första Twins-match eftersom att det inte blev av förra gången! Jag gick precis upp och åt frukost och insåg att jag och Wendy har exakt likadana kläder, rosa shorts och svarta linnen. Great minds think alike! 
 
Temperaturskillnaden inomhus och utomhus har gett mig ont i halsen. Känns fel att klä på sig när man går in och klä av sig när man går ut. Ha en bra söndagsångest allihop! 

FÖRSTÖRDE

Publicerad 2012-09-16 06:32:07 i USA 2012/13,

Råkade förstöra min bloggdesign så jag håller på med en ny.. blev trött så fortsätter imorgon. Godnatt på er 

GLÄDJERUS

Publicerad 2012-09-15 20:42:09 i USA 2012/13,

Har skypat med mina fina släktingar och min fina Julia. Nu efteråt känner jag mig så glad, jag känner mig så glad av att veta att jag kommer ha kvar de underbara människorna när jag kommer hem om nio månader. ♥ Älskar er!

LÖRDAG

Publicerad 2012-09-15 17:06:12 i USA 2012/13,

Guuud så lång dag det var igår. Kom hem efter att ha varit hemifrån i 18 timmar! 

Gymmade igår för första gången sen jag lämnade Svea riket, kändes hur skönt som helst och har träningsvärken från hvetet idag. Det var dock lite småjobbigt att stod i LBS istället för kg. Dave plockade upp mig klockan fem och sen åkte vi på en oväntat lång roadtrip, så det kan gå när man inte är helt säker på vägen. Vi åkte förbi en liten stad där det stod "Sistercity to Hassel, Sweden" och där var det svenska flaggor och svenska namn överallt och det stod välkommen på svenska på alla dörrar. Kul! När jag kom hem somnade jag verkligen direkt. 
 
Nu frulle och sen skypa med släktingar! 

PROBLEM

Publicerad 2012-09-14 03:14:18 i USA 2012/13,

JEEESUS så mycket läxor jag har nu alltså, och förstår typ hälften.... Det är inte heller jättelätt att koncentrera sig på att plugga när man kommer hem klockan sju och sover 4 timmar mindre per natt än man är van vid. Och jag har inte mindre prestationsångest här än hemma. Blöe 
 
En sak som är jobbig är att jag kommer till skolan en halvtimma innan vi börjar varje morgon och känner mig ganska forever alone den halvtimman. Borde kanske joina en club som har sina träffar innan skolan? 
 
Åter till matte, DECA, Forensic science och engelska......

HELLO SUNSHINES

Publicerad 2012-09-13 03:33:00 i USA 2012/13,

Min dag idag började faktiskt med en överraskning. Är på väg mot mitt skåp och där står en kille. 
Killen - I will ask you something 
- Go ahead! 
Killen - Do you know what prom is? 
- Yes? 
Killen - Do you wanna go to the prom with me? 
 
Tyckte det var roligt, kändes amerikanskt och high schooligt, men eftersom att jag inte visste vem människan var svarade jag att jag skulle tänka på saken. 
 
Kan dra några saker som jag, som är van vid svensk skola, stör mig på: 
- Ljudet som låter när en lektion börjar och slutar. Eller inte själva ljudet egentligen, det är det att är det 1 minut kvar av en lektion och alla är klara måste vi ändå sitta i bänkarna och vänta på LJUDET. 
- Att vi har 6 minuter på oss mellan varje klass. Har ofta lektionerna långt ifrån varandra och på den tiden ska man hinna upp till sitt skåp också. Hinner. Aldrig. Gå. På. Toa 
- Att man alltid får läxor till NÄSTA dag. 
- Att maten inte är jättehälsosam och att det alltid finns cookies som ser såå goda ut. Har dock motstått än så länge! 
- Att toaletterna är små bås. 
 
Annars? Mitt knä is killing me och det blir inte match för mig imorgon. Nu ska jag göra sista läxan och sen äntligen sova. Imorgon är dresscoden jeans och matchtröjor, haha
 
 
 
 
 

TUESDAY

Publicerad 2012-09-12 04:32:32 i USA 2012/13,

Till dig, knäjävel: Vad vill du?  
 
Vi vann våran match idag med typ 10-0, hade blivit mer om vi hade fått göra fler mål. Mitt knä hoppade ur led som vanligt ♥ 
 
Annars? Lindsey presenterar mig för nya människor varje dag och hälften av dom säger "I know" när hon säger vem jag är, trots att jag inte sett dom förut. Vet inte om det är bra, dåligt läskigt eller kul? 
En sak som är konstig är att alla på min skola är så himla SMALA men alla äter som hästar?? What's up with that? Kan man köpa bra matsmältning? 
 
Skulle döda för att kunna kliva upp 7 på vardagarna, tror alltid att livet driver med mig när klockan ringer. Med säger jag godnatt 

BRA START PÅ VECKAN

Publicerad 2012-09-11 04:39:54 i USA 2012/13,

Har haft en jättebra dag idag, trots måndag och uppstigning klockan 5! Mina klasser gick bra, fick mycket beröm på bilden (?!?! har aldrig fått beröm i bild) och fick 50/50 på historia-testet! Efter skolan åkte jag och Lindsey till Noodles och åt middag, sen åkte vi tillbaka till skolan där mitt lag skrev en lista på allt jag måste äta här till mina hostparenteser (till alla vuxna: ja jag skrev det med flit för att vara rolig). Sen laddade vi upp för match och idag spelade jag 2 matcher och provade en annan position som gick såå bra och var såå kul (hejhej pappa). Vann gjorde vi också. Det enda dåliga med dagen var att jag precis trodde att jag gjort klart helamatteläxan men har pluggat på fel sida :):):):) Imorgon har mitt lag dress-up day, vi ska alltså ha finkläder i skolan. Wiho 

50 STATES

Publicerad 2012-09-10 03:50:00 i USA 2012/13,

Washington, Oregon, California, Idaho, Nevada, Utah, Arisona, Montana, Wyoming, Colorado, New Mexico, North Dakota, South Dakota, Nebreska, Kansas, Oklahoma, Texas, Minnesota, Iowa, Missouri, Arkansas, Lousiana, Wisconsin, Illinois, Michigan, Indiana, Ohio, Kentucky, Tenessee, Mississippi, Alabama, Georgia, Florida, New York, Pennsylvania, West Virginia, Virginia, North Carolina, South Carolina, Vermont, New Hampshire, Massatchusetts, Rhode Island, Connecticut, New Jersey, Delaware, Maryland, Washington DC, Alaska, Hawaii. 
 
Kan placera alla dessa på kartan nu och redo för morgonadagens test! 

SÖNDAG

Publicerad 2012-09-09 17:41:56 i USA 2012/13,

Har vaknat och ätit frukost och nu ska jag städa mitt badrum och sen skypa med mamma och pappa! Idag kommer det ungdomar hit för att fira min födelsedag och sen har jag en hög med läxor att drunkna i.

BROTHER

Publicerad 2012-09-08 22:20:24 i USA 2012/13,

För att få upp stämningen lite kan jag berätta att jag ringde min bror klockan 04.45 idag och pratade slut mina pengar på mobilen. Det var så himla värt och jag saknar honom med hela mig.

LESS

Publicerad 2012-09-08 22:16:39 i USA 2012/13,

Det är inte roligt att spela fotboll när reglerna är som dom är här. Det är inte flygande byten, domaren blåser alltså av varje gång någon ska byta. Det är bara en domare och så här lät det sist "Vi spelar bara 2 x 35 minuter idag för jag är gammal och orkar inte springa så länge". Gör man många mål får man inte göra fler för att det är synd om andra laget. Allt det har jag lyckats anpasa mig till men efter matchen idag inser jag att det finns en regel som jag inte kan anpassa mig till. Varje gång jag går axel mot axel får jag en frispark emot mig. Inga undantag. Jag vet inte varför dom inte spelar med kroppen här men det är fan det enda jag är bra på när det gäller fotboll. 
 
Ska sluta och joina skolan bowlingclub

FRIDAY

Publicerad 2012-09-08 06:25:46 i USA 2012/13,

Har haft en så himla bra dag! Har lyckats byta min Advance american history till regular american history, har fått en askalas skåpgranne, blivit sjungen för 2 gånger, brottats i en ring, ätit jättegod middag, fått fina presenter, fått ett oväntat samtal av pappa (var så skönt att höra hans röst!) och jag har skrattat som aldrig förr idag! Känner att jag börjar passa in här. 
 
Imorgon ska jag, Wendy och Terina upp i jävlart svinottan för att åka till någon form av shopping, något speciellt med shoppingen helgen efter laborday. Efter det har jag match igen och sen blir det ut och äta! Nu ska jag ställa min väckarklocka tidigare än jag behöver bara för att kunna ringa Joakim. 
 
Fick ett jättefint kort av Wendy och Dave. "Happy Birthday to a wonderful daughter who deserves every beautiful thing that life can bring. Love, Wendy and Dave" Ska ta kort på mina presenter och visa er imorgon. Nu, sova! 

Lindsey och jag! 

GRATTIS PÅ MIN FÖDELSEDAG

Publicerad 2012-09-07 04:51:00 i USA 2012/13,

På skolan har dom högtalare i alla klassrum och korridorer så att dom kan ropa ut meddelanden, precis som när man tappar bort en unge på kvantum. Idag när vi satt så fint och läste på engelskan ropade dom ut att vi skulle gå och ställa oss längst bak i klassrummet och massa annat som jag inte uppfattade och alla löpte längst ner och satte sig på huk så jag gjorde likadant. Efter kanske 3 minuter frågade jag vad vi egentligen gjorde och då sa dom "we have to do this if someone brings a gun to school, don't you do this in sweden?" "eh oh, okay, no we don't" "don't you have psykopaths?" ............. Efter det hade vi svenska resten av engelskalektionen. 
 
Vi hade match idag också, som vi vann med härliga 4-0. Fotbollen här är så himla oseriös på planen och så himla seriös utanför. Blir helt confused. 
 
Och hörrni, fyller ju år idag! Min födelsedag är 31 timmar lång! Fantastiskt, glöm inte att säga grattis till mig. 

DAY TWO

Publicerad 2012-09-06 02:16:00 i USA 2012/13,

Hej. Dag 2 idag. Hittade rätt till alla klassrum helt själv idag och känner mig såå nöjd. I min första klass så finns det en hel del attentionwhores (ursäkte uttrycket) och idag var vi tvugna att säga för och efternamn och när jag sa vad jag hette började en tjej skratta och låtsades försöka vara diskret. Efter det skulle alla presentera sig och jag sa då att jag var utbytesstudent från Sverige och att det är därför jag har så roligt efternamn, och så sneglade jag åt hennes håll och plötsligt blev det inte lika roligt längre. Men jag tyckte det var kul! Annars då? Har berättat allt jag kan om sverige på mentorstiden idag och jag har också lärt mina coacher att svära. En tjej ville veta hur man säger "you suck" och sen skrek hon DU SUGER när vi kollade på en match, otur om någon kan svenska. Efter träningen idag hade vi Pastadinner hos en tjej och nu har jag precis kommit hem. Ska duscha och göra läxor och sen ska jag och mina hostpäron se The vow. En av läxorna jag ska göra är att sätta ett egengjort frodral runt min mattebok, man får högre betyg av det :) 

FIRST DAY

Publicerad 2012-09-05 05:57:55 i USA 2012/13,

OJOJOJ mina kära vänner, det har varit en lååång dag. Lämnade hemmet 06.40 och åkte till skolan. Första dagen på high school och jag var nervös HELA dagen. Kändes väldigt high school att sitta i bänkar en och en där stolen sitter fast i bänken. Gillar dock ej att inte kunna dra in stolen, måste ju halvligga för att nå fram. Jag hade en lärare som kändes väldigt amerikansk, han nästan skrek i klassrummet plus att han hade en liten mygga, ni vet, mikrofon, som han verkligen inte behövde. Han berättade hela lektionen om hur svår klass vi valt. Under primetime (typ mentorstid) kom vi överrens om att jag ska lära alla ett svenskt ord per dag, idag lärde dom sig säga tack. Min mentor har lite problem med mitt efternamn och går nu under namnet Emma Stalnjackja. 
 
Lunchen var det mest komplicerade. Man fick en bricka med massa olika små fack och det fanns miljoner olika köer till olika maträtter och man var tvungen att ta minst ½ cup frukt och grönsaker. Sen står  man i kö med sin bricka och betalar maten med någon kod man fått. 
 
Det blev precis som Wendy sa att hon trodde det skulle bli, idag var det bara killar som pratade med mig. Tjejerna är lite svåra men jag hoppas att det släpper snart. Det kändes lite jobbigt när två killar kom fram till mig när jag stod vid mitt skåp och sa "Oh sorry, we didn't knew that you are new and from Sweden!" och jag hade INGET minne av att jag hade sett dom förut. Men killarna är snälla och ser kanske 4 år äldre ut. 
 
Efter skolan åkte vi iväg på match och var inte hemma förren nio så nu är jag helt slut i lillhuvvet. Hade tänkt skriva en miljon till saker men dom kommer jag inte ihåg så det droppar väl in när jag kommer på. 

HEJ

Publicerad 2012-09-04 03:42:00 i USA 2012/13,

Här ligger jag i min fotölj och tar svartvita kort i webbkameran. Exakt såhär ser jag ut just nu förutom att jag är mer beige och min tröja är orange. Kollar på bilden och försöker se om jag ser dryg ut? Många har sagt att dom trott att jag är dryg innan dom lär känna mig. Kollar i all fall på "I am Sam", jag och Wendy har fått en liten crush på filmer med retards.

Jag har i alla fall haft middag med Courtney och Brooke idag och dom har berättat allt om skolan och hjälp mig att välja outfit så nu är jag redo för imorgon! Ska kliva upp 05.30

ROCK N TOSS

Publicerad 2012-09-03 17:53:00 i USA 2012/13,


Har haft en jättebra helg fylld med bean bags, mat och människor. På lördagen kände varken jag Wendy eller Dave att vi passade in pga olika aktiviteter som pågick, så vi satt i husvagnen (jag, emma stålnacke, sov i en husvagn), spelade kort och skrattade/grät åt livemusiken som aldrig slutade. Turneringen gick till så att alla tjejer fick dra ta ett mynt med en siffra på, sen skulle alla killar göra samma sak och tjejen och killen med samma siffra blev ett lag. Tur att killen jag var med var lika dålig som mig. En rolig sak som hände var att jag i godan ro satt och väntade på att finalen skulle börja när arrangören ställer sig på senen och säger att Emma från Sverige ska komma upp och hämta ett pris för att jag rest längst. Fick pannkakor och ett "Kiss me I'm Swedish" lypsyl.  Idag ska jag ut på en löprunda och sen ska två tjejer komma hit och äta middag. Imorgon börjar skolan och jag är nervös! 

NATHAN

Publicerad 2012-09-03 06:02:40 i USA 2012/13,

Lovar att blogga imorgon, tills vidare kan ni få veta att jag var med Nathan Scott idag. 

NYVAKEN

Publicerad 2012-09-01 16:20:51 i USA 2012/13,

Vaknade precis och ska egentligen bara duscha äta och packa. Idag ska lillfamiljen med vänner till rockNtoss (haha) för imorgon är det.... turnering i bean bags. Ingen förstår nog hur big deal det är här. Det kommer nog bli mysigt och annorlunda. Ha en bra lördag allesammen

HOCKEY

Publicerad 2012-09-01 02:05:56 i USA 2012/13,

Jag och Dave satt och åt middag i nästan 2 timmar och pratade om hockey och nu sitter vi och kollar på gammal statistik från tidigare år i NHL, vi har funnit ett gemensamt intresse så kan ju hoppas på att det blir några matcher i år! Livin' the dream, som man brukar säga

DET ÄR JU JAG IGEN

Publicerad 2012-09-01 00:15:48 i USA 2012/13,

Lite bilder på vad jag kom hem med igår. Förresten, vad ska jag ha för kläder första dagen i skolan? Har ingen aning! 
Min favorit lämnades hemma så kunde inte låta bli att köpa en ny. Nu sitter jag och lyssnar på Alex & Sigges podcast och den får 5av 5 toasts
Snart middag! Ribs med pottesallad

Om

Min profilbild

EMMA STÅLNACKE

Följ min blogg och mitt år som utbytesstudent i Minnesota, USA 2012/13. Jag bor med en familj bestående av en värdmamma, värdpappa och hund. Jag går på Rogers High School och upplever allt från kulturkrockar till high school-film känslor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela