CONGRATULATIONS

Publicerad 2012-10-31 02:07:00 i USA 2012/13,

Det här är Daniel och han fick hoppa över sista året på high school för att börja college och nu har han blivit accepterad av ett ännu bättre! Har nästan börjat se honom som min värdbror för att jag inte har några andra värdsyskon - och för att han både kan vara bäst och ett pain in the ass.

FAIL

Publicerad 2012-10-30 22:19:34 i USA 2012/13,

Haha, någon kanske inte borde uppdatera facebook före 5 på morgonen........
 
MEN, har haft en bra dag! 
Har sen länge insett att förhållnaden på high school inte är samma sak som på gymnasiet och efter att Maddie berättade om hur avundsjuka alla är på alla här så känner jag lite spontant att jag aldrig skulle kunna dejta någon här... skulle göra fel och bli levande bregravd

NEW WEEK

Publicerad 2012-10-30 01:52:00 i USA 2012/13,

Hej peeps! 
En rolig sak som hände idag när jag och päronen skulle gå till bilen från en restaurang (där jag åt godaste soppan) var att Dave stannade upp för att dra upp dragkedjan på jackan och det tog ett tag. 
Wendy: Come on! It's not that cold! 
Vi stegar ut till bilen, Dave hoppar in i förarsätet och de andra dörrarna är låsta.
Wendy: *knackar på rutan* unluck for us too! 
Dave inifrån bilen: What's the big deal? It's not that cold! *smile* 
 
Ikväll har jag varit duktig med att städa mitt rum + badrum och nu blir det att slötitta på Criminal Minds och sova, har längtat sen jag klev upp, hehe

MARILYN

Publicerad 2012-10-29 01:42:02 i USA 2012/13,

Bloggen ja.. Så här såg kvällen ut igår: 
Hade jättekul! Vann pris för bästa utklädnaden också *svull* Min klänning var dock lite stor, hade kunnat vara två  jag i den. 
 
Idag har jag tränat, att springa på band måste väl vara det tråkigaste som finns? Står inte ut. Men överlevde och for och shoppade med Anita! 

Imorgon ska jag till Lindsey efter skolan och sen ska vi på Zumba.. hoppas hon fortfarande vill vara min vän efter det.. Finns nog inget jag är så dålig på som att dansa. 
 
Ska bli bättre på att blogga i veckan.

HOCKEY

Publicerad 2012-10-27 06:45:18 i USA 2012/13,

Förlåt alla mina stalkers för att jag varit en så dålig bloggare på sista tiden, har haft annat för mig / viktig tjej 
 
Nä men kom hem gode sent efter den usla matchen igår och efter 4&½ timmes sömn klev jag upp, kanske i sömnen, och åkte till gymmet. Väl där orkade jag typ inte lyfta vikter så jag ställde mig på bandet och joggade ett par minuter och fick köttigaste skavsåret? så fick ta av mig skorna.. så jag cyklade utan skor i typ 20 minuter. asså sämsta passet någonsin 
 
gick och duschade och insåg att jag glömt sminket hemma.. och adaptern till plattången. och skorna. så jag åkte till skolan med fina kläder, osminkad, uppsatthår och gympaskor......... haha? bra start på dagen med andra ord
 
Ikväll har vi tittat på hockey! Minnesota Gophers. Baseball och Football må ha sin charm men det kändes som att jag kunde sitta i hockeyarenan hela natten. Det var så kul! 

Nu ska jag slå igång Torka aldrig tårar utan handskar, ladda ner några podar och somna. Imorgon är det maskerad! 

PINK

Publicerad 2012-10-25 02:38:25 i USA 2012/13,

Klädde upp oss i rosa för att stödja bröstcancer idag! 

Pratade med mamsen och papsen idag, ville aldrig lägga på! Men det gjorde jag tillslut och jag pluggat lite Forensic, men kan inte allt och ska inte plugga mer... tränar på att inte ha prestationsångest, hehe
 
Imorgonkväll är det vikingsgame! 

GRATTIS PÅ 50 ÅRSDAGEN

Publicerad 2012-10-24 04:17:54 i USA 2012/13,

Idag fyller den här snyggingen år! Världens bästa mamma. Hade så gärna gett dig en kram ♥
Den här bilden togs förresten när jag och mamma var i Miami för ganska exakt ett år sedan, ska tänka lite extra på den mysiga resan och på dig idag. Ska också klä mig i rosa. Puss på dig, jag älskar dig. 

ÖH

Publicerad 2012-10-24 00:22:00 i USA 2012/13,

Okej. Hej! 
 
Dagen började med att jag gick till skolbussen och var där 4 minuter innan den skulle gå och för första gången så var ingen annan där. När det är en minut kvar blir jag lite nervös för att ingen är där och när bussen skulle ha gått för två minuter sen ringde jag Wendy och frågade om busstiderna var ändrade, men hon visste inte. Började gå tillbaka hem för att ringa Barb om skjuts men mötte en tjej som sa att busstiderna var ändrade 10 minuter, hann alltså med bussen. Det var dock inte det enda som var ändrat, bussen körde idag en ny väg. Regnet öste ner och det var åska som aldrig förr. När jag satt där i den mörka skolbussen som tog en annan väg än jag är van vi när det stormade utanför väntade jag bara på att vi skulle svänga in på en stig, att bussen skulle gå sönder och att vi typ skulle bli uppätna av köttätande träd eller bli kidnappade av physikt störda barn. 
 
Men det hände inte. 
 
Sen då. På engelskan ska vi skriva en uppsats om en person och hur denne använder sig av Logos, Ethos och Pathos. Vi får då välja en av tre personer och idag fick jag veta att jag var den enda som hade valt Henry David Thoreau. Den svåraste av tre. Tror ni att jag valde honom för att: 
 
1. Jag är lite bättre än alla andra på engelska och behöver lite utmaning, eller
2. Jag är lite sämre än alla andra på engelska och FATTADE INTE att han var den svåraste???? Gissarå
 
less

MONDAY

Publicerad 2012-10-23 02:56:20 i USA 2012/13,

Ser inte den här bilden ut som något slags konstprojekt? Det är egentligen en fruktansvärt misslyckad bild på mig och min bror. Saknar honom 
 
I alla fall, har fått några frågor om att ta kort på det jag köper samt ta kort i skolan. Jag ska försöka ta kort i skolan, men skulle känna mig som en idiot om jag ställde mig mitt i folkmassan och började fota typ en korridor, så jag ska invänta rätt läge, typ om jag går på toa under lektionstid eller nåt. Sen att ta kort på det jag köper.. jag själv tycker inte att det är intressant att se bilder på vad andra köper så är därför inte så intresserad av att göra det själv, men om jag köper något speciellt lovar jag att visa! :) 
 
Idag har jag tränat och handlat med Wendy, snart ska vi se en debatt mellan Romney och Obama, har typ inte träffat någon som gillar Obama sen jag kom så jag har ju nästan glömt bort att jag gillar honom. 
 
Har också köpt mina kläder till halloween, ska inte avslöja vad jag ska vara förren det är dags, hehe. *får mina bloggläsare att stanna*

VOTE NO

Publicerad 2012-10-22 03:32:00 i USA 2012/13,

Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör argumenten av de som inte tycker att homosexuella bör ha samma rättigheter som heterosexuella.
Som en vän till mig på facebook just skrev: Wanna know what doesn't make sense to me? How a 20 year old will marry a 64 year old rich man cause she "loves him." (in reality she only loves how much money he has.) But a man cant marry a man that he truely loves and wants to spend the rest of his life with.

MEA

Publicerad 2012-10-22 02:33:34 i USA 2012/13,


Hittade en skandinavisk affär! köpte choklad, en chokladkalender och pepparkakor!
 
 
 

HEMMA

Publicerad 2012-10-21 06:26:34 i USA 2012/13,

Idag har varit en bildag. Vi bestämde oss för att åka hela vägen hem istället för att stanna på hotell halvägs. Jätteskönt att vara hemma men är gode trött. Bailey har lagt sig i min säng, har sovit med honom hela resan och han tycks ha gillat det. Imorgon ska jag lägga upp bilder! 

Nu: Somna till en podd
 
 

TUESDAY

Publicerad 2012-10-16 23:19:00 i USA 2012/13,

Hunnit träna och gå skola idag. Nu ska jag plugga och sen ska jag och Wendy och kanske Dave gå ut och gå med Bailey för det är typ 18 grader varmt och sooool! Fantastiskt. Nu är det bara en skoldag kvar den här veckan, whooop! 
 
Dagens random: En kille som kommer fram till mig och säger. Hey! I just met you (här hinner jag försöka komma på när jag träffade honom) and this is crazy, but here's my number! *håller fram en lapp* So call  me maybe! 
 
................. .............. ....... .... hmm

ÄLSKA MIG

Publicerad 2012-10-16 03:40:09 i USA 2012/13,

Försöker ta en bild där det ser ut som att Bailey tycker om mig men han kunde ju då inte bry sig mindre. Han ligger i alla fall och snarkar i min säng och jag sitter här och pluggar, vill helst bara .... luta baaaak...... och...zzzZZz.. men nä, måste räkna ut hur lång tid det tar för en läkande kran att droppa ut 5 liter vatten, owebajsfgerg
 
Imorgon är det gymmet före skolan igen, ska köra 4 minuters intervaller, armar och axlar #magnussamuelsson

JOBBIGA MÅNDAG

Publicerad 2012-10-15 23:25:25 i USA 2012/13,

Är. Så. Obeskrivligt. Trött Alltså ögonen vill bara stängas och stanna där till kanske onsdag. Sov jättedåligt inatt på grund av stockar i båda näsborrarna, och jag hatar att sova med öppen mun. Stackars mig kan man ju tycka. Och värre blir det. Har kanske femtiotusen sidor matte att plugga :) och ska göra en beskrivning till ett spel jag inte vet hur det går till :) Och har träningsvärk som gör ont i ALLA positioner :) 

Men det hade ju kunnat vara värre! Mina betyg hade ju kunnat räknas *prestationsångestfri*
 
..... NOT, måste jobba på att inte ha så hög prestationsångest när jag är här, kan jag spendera en timme mindre åt plugg varje dag och få C istället för A och inte gråta över det så vore ju det en berfrielse

BRA DAG

Publicerad 2012-10-15 00:51:52 i USA 2012/13,

Har haft en bra dag idag! Vaknade och åt fruksot och sen for jag och Wendy och tränade för andra gången med våra nyinskaffade gymkort! Känns så himla skönt att vara igång med det igen, mår 100 gånger bättre. Efter det for vi och åt salladsbar och slöt ett löfte om att vi från och med nu ska träna bra och äta hälsosamt. Vi blev så taggade på att ta tag i våra liv så att vi besämte oss för att gymma innan skola Måndag, Tisdag, Onsdag, för sen är det långhelg så på onsdagkväll bär det av mot South Dakota! För mig passar det perfekt eftersom att jag fortfarande kliver upp samma tid på morgonen, men istället för att sitta på en buss hinner jag träna och få skjuts till skolan. Vi har också hunnit med manikyr idag, lyx! 
 
Nu ska jag göra klart en läxa och sen bär det av mot Minneapolis och NBAfinal för damer! 
 
Rörigt inlägg, men bättre än inget... maybe

HEMLÄNGTAN

Publicerad 2012-10-14 04:25:28 i USA 2012/13,

Skypa  med mammas femtioårs-fest i två minuter var det som krävdes för att ha hemlängtan hela dagen. Jag lägger på i vetskapen om att alla jag älskar mest är inpackade på samma ställe tillsammans med massa andra festliga typer och firar min finaste mamma, när jag istället går ut i regnet för att sätta mig i bilen och åka och handla. 
 
 

CHECKAR UT

Publicerad 2012-10-13 05:29:58 i USA 2012/13,

Ska lägga mig och se Solsidan för nu kan man kolla på tv4play även utanför Svea rikes gränser! Sen ska jag i vanlig ordning somna till Alex och Sigges ljuvliga röster. 
 
Eftersom att jag bloggat så tråkigt på sista tiden kan jag berätta en rolig sak som hände när jag var på bio med Wendy och Dave förra helgen. Jag och Wendy står och väntar på att Dave ska köpa popcorn när Wendy säger att hon tycker att dom nästa två filmerna i Stieg Larsson trilogin ska komma ut, och jag sa då att alla tre finns ute i svenska versionen. Wendy verkade inte så intresserad av dom så jag frågade om hon sett den första filmern i svenska versionen och hon svarade: Ja, men jag förstod inte den. Vad var det du inte förstod, frågade jag, och hon säger: Men dom pratade ju på svenska och så var man tvungen att läsa textad översättning. När jag sen förklarade att det är så vi gör varje gång vi tittar på amerikanska filmer blev hon väldigt förvånad. Tänk vad mycket vi tror är helt självklart men som andra inte har en aning om, eller ser som problem!

FRIDAY

Publicerad 2012-10-13 03:22:00 i USA 2012/13,

Den här bilden är rätt rolig eftersom att mitt huvud verkligen är äggformat och för att det ser ut som att jag har halsfläsk som hänger över kragen, haha. Men gillar bilden ändå och den får mig att tänka på min fina släkt som i detta nu är samlade hemma i mitt hus i lilla luleå. Jag har tänkt på en grej också, jag mår sämre igen och mina tårar sprutar samtidigt som min hjärna sakta men säkert fylls med snor, så är det här mitt straff för att jag var den enda som inte fick magsjuka i Tyskland? Att sitta och snörvla utan släktingar?
Nää, ni älskar ju mig, och jag er. Hoppas ni har det jättebra ♥ 
 
 


 

DON'T LOOK BACK IN ANGER

Publicerad 2012-10-12 10:32:00 i USA 2012/13,

Kom tillbaka från bion för en stund sen och vill inte ens veta vad klockan är, skulle inte förvåna mig om jag och Courtney försover oss till lektionen klockan 2 imorgon! Nä nu överdriver jag, ska sätta larm och kliva upp i rimlig tid. Nu hör jag att Dave har vaknat och ska gå till jobbet..... dags att sova alltså 
 

BESLUTSÅNGEST

Publicerad 2012-10-12 02:59:00 i USA 2012/13,

Så här ligger det till. Imorgon är det en såkallad "Senior skip-day" och det går ut på att inga seniors går till skolan och deras föräldrar ringer och sjukanmäler dom. Dom har detta varje år och skolan har alltså den här dagen på schemat. Alla lärare är förberedda på det här och en sa till exempel idag "Om vi har några seniors i den här klassen så har ni det här i läxa till på måndag, ni andra ska göra det imorgon". 
Mina twins ska alltså göra detta och frågade om jag vill följa med på midnightmovie inatt och det vill jag ju! 
 
Här är alltså problemen:
1. Jag har ett prov jag måste göra imorgon efter skolan för att jag missade det i måndags.
2. Jag har ju redan varit sjuk och borta från skolan den här veckan. 
 
Har alltså tre alternativ nu:
1. Gå på midnightmovie, sova hos twinsen och få skjuts till skolan i tid till då jag ska skriva provet. 
2. Gå på midnightmovie, åka hem, sova 2-3 timmar och kriga upp till skolan. 
3. Inte gå på midnightmovie och gå till skolan. 
 
UPDATE: Wendy: Du kommer inte att få sämre betyg för att du missar en dag till och Senior skip-day är en big deal för alla seniors. Du ska bara vara här i 10 månader så se till att ha kul! Det lutar mot alternativ 1, wiho

MÅNDAG? ONSDAG?

Publicerad 2012-10-11 00:37:00 i USA 2012/13,

Hej släktingar vänner och ovänner. 
Har varit på skolan idag och jag är på bra humör! Folk har varit snälla mot mig idag. Då menar jag inte att dom brukar vara dumma men det är extra många som varit extra snälla just idag!
Jag och Davve har precis klickat hem några fler Vikingsmatcher (hejhej Simon) och på söndag ska vi se damernas NBAfinal! Känns bra eftersom att jag och mamma i alla fall försökt vara tappra dambasketfans. 
 
När jag kom hem idag lekte jag med Bailey och sen berättade jag för en utbytesår-intresserad Jacob om hur VÄRT det faktiskt är, blev nästan taggad av mig själv. Nu är det nog tid för plugg, har trots allt saker att ta igen eftersom att jag tagit mig tid att vara sjuk. Snörvel 

10 OKTOBER

Publicerad 2012-10-10 03:22:56 i USA 2012/13,

Känner mig som jag ser ut på bilden, inte helt nöjd alltså. Hatar att frysa och svettas samtidigt och hatar att ha små knivar i halsen som sträcker sig upp till öronen. 
 
Men hörrni, idag har jag varit här i 2 månader, livet springer ju ifrån mig. Har bara 4 gånger så mycket kvar och snart är jag väl 35 och har två barn och hus. Kanske en man om livet vill sig väl...

Näää, nu får väl alla vuxna här på bloggen ångest, jag skoja ju bara, är fortfarande omyndig, får fortfarande finnar, går fortfarande i skolan, och bor fortfarande på andra sidan i atlanten. Lugna ner er, ingen hets


TISDAG

Publicerad 2012-10-09 18:33:06 i USA 2012/13,

Buhu, är sjuk och tycker synd om mig själv. Ska gå upp och göra varm choklad och sen bara mysa ner mig med en bok. Imorgon måste jag gå till skolan oavsett hur sjuk jag är, kan-inte-missa-mer. 

GOODNIGHT

Publicerad 2012-10-09 04:55:35 i USA 2012/13,

Åt godaste tomatsoppan till middag, den riktigt smekte min ömma hals också. Nu ska sjukligen gå och sova och larmet är satt för skola imorgon, får se vad kroppen vill. 
 
Och den anonyma som frågade hur min häst mår..  jag fattar inte

HEMMA

Publicerad 2012-10-08 22:28:57 i USA 2012/13,

Är sjuk. Har svettats och frusit hela natten och har jätteont i halsen. Det kom på typ 10 mintuer, så himla konstigt. Blir stressad av att vara hemma från skolan för att det känns som att man missar så mycket men har i alla fall det flesta ämnena hemma så jag kan plugga ändå. 
 
En positiv sak med att vara sjuk är i alla fall att jag kunnat skypa med både Joakim och Sara idag! Vardagslyx. 

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen innan Dave hinner komma hem, det är så svårt att hinna med att hjälpa till för dom hinner alltid före! 
 

GODMORGON SVERIGE

Publicerad 2012-10-08 03:46:25 i USA 2012/13,

Tjena. 
Sitter och avrundar kvällen med att titta på Revange. Idag har jag skypat med Julia ♥♥, varit på bio i en ENORM biosalong. Taken 2 såg vi, den var bra faktiskt! Efter det åkte jag och köpte en väst och en varmare jacka på rean och sen for vi hem och såg Vikingsmatchen på TV. Har hunnit plugga lite också och ser faktiskt fram emot att somna till en podcast av Alex och Sigge.
 
Jag vill se Bully, Solsidan och Hypnotisören :(
 

HOMECOMING

Publicerad 2012-10-06 04:42:53 i USA 2012/13,

Det började snöa under matchen idag.. Kändes svenskt! Mina converse gjorde inte mycket nytta så det är ju tur att jag köpte nya skor i söndags. Jättefina dessutom! Nästa vecka ska jag köpa en vinterjacka. 
 
Tycker ni att jag ska sammanfatta homecoming? 
Dagen började med att jag blev upphämtad av Courtney och Cassidy, tror att jag har skrivit det typ tre gånger nu? I alla fall, när vi kom till skolan stod alla seniors utomhus med galna kläder och hoppade och skrek. Vi förflyttade oss till gympasalen och istället för att gå på första lektionen tittade vi på massa bilder från tidigare år på en storbildsskärm och sen hängde vi bara och gick runt och pratade med varandra och tog kort. 
Sen hade vi lektioner som vanligt till sista timmen då vi gick till våra klassrum och tog närvaro. Jag har bara juniors i min 6 hour så när dom ropade att alla seniors skulle gå först var jag den enda som reste mig och gick. När gympasalen var fylld med folk sprang alla seniors in och hoppade i en ring och sen satte vi oss och tittade på en 5-minuters basket match mellan lärare och elever. Dom avslöjade vilka som var homecoming king and queen för alla årsgrupper och sen var det över. Efter om och men hittade jag rätt buss hem. 
 
Sen var det dags för football och jag tog med mig kameran men tog inte mer än 5 bilder, var inte sugen på att ta av mig vantarna bland alla snöflingor. Matchen vann vi i alla fall med typ 60-0! Nu kommer mamma bli besviken men jag skippade homecoming dansen och du kommer förstå mig när jag förklarat varför. 
 
Nu dricker jag varm choklad och tinar upp, sakta men säkert. 
 
Imorgon väntar orinentation meeting med utbytisar och area-rep!

TODAYS

Publicerad 2012-10-05 23:13:13 i USA 2012/13,

Dagens look! Nu har Dave kommit hem från sin ögonlaseroperation och ligger och snarkar här bredvid med solglasögonen på, haha.
 
Den här dagen har varit så himla osvensk och den har bara börjat!
 
PS. Ska lägga upp bilder i helgen, hinner aldrig lägga upp bilder på veckodagarna!

SKOLAN

Publicerad 2012-10-05 16:29:53 i USA 2012/13,

Homecoming idag! Dagen borjade med att Courtney och Cassidy hamtade mig och sen akte vi till skolan och alla har sina homecoming/shirts och skolspiriten ar pa topp. Hade inte forsta lektionen for att alla seniors umgicks istallet. Sista lektionen kommer vi inte heller att ha for da ar det peppfest infor footballmachen ikvall! Nu har jag forencis sceince och vi gor ingenting. Hade tagit en bild pa hur jag ser ut om jag inte sitter i biblioteket med massa andra. Tar en nar jag kommer hem!

KALLT

Publicerad 2012-10-05 05:41:18 i USA 2012/13,

Matchen idag var så sjuk. Det blåste så sjukt mycket och det var så sjukt kallt. Det var inte roligt någonstans och jag tror att min fotbollstränare kände samma. Utgick i alla fall från det efter att han sa "Go out there and win so we can get the hell outta here" Sista seriematchen och det blev 1-1. Imorgon ska jag mest troligt ta skolbussen hem för första gången! Men ska börja dagen med att bli upphämtad av twinsen och åka och äta frukost. Homecoming imorgon!


STRESSAD

Publicerad 2012-10-04 02:11:37 i USA 2012/13,

Hallå hörrni. Har haft så mycket att göra de här veckan alltså, datorn har inte varit ett högt prioriterat alternativ. Senior tröjorna tar evigheter att göra. Igår efter skolan for jag och åt med Lindsey och sen for vi iväg på bortamatch, vann, åkte till Lindsey med Courtney och Cassidy och jobbade på dom där tröjorna hela kvällen. For hem, gjorde läxor, städade mitt rum och somnade på två sekunder. 
 
Idag såg jag fram emot träningen eftersom att det är min första träning på ett tag, och också min sista eftersom att säsongen är slut imorgon efter matchen. Träningen blev inte som jag hade tänkt mig. Vi sprang, kanske 1 mile, till en restaurang och åt glass..... ????? Well, efter det var det pastadinner at my house och vi kommer förmodligen äta lasange resten av veckan. Nu sitter jag och kollar på en film med päroren och ska snart iväg och färga utväxten! 
 
Saknar mamma och pappa ♥

NEW WEEK

Publicerad 2012-10-02 05:07:19 i USA 2012/13,

Mitt speech gick bra idag! Skönt att ha det ur världen. Ikväll har jag gjort seniorshirts. Man har olika färg på sin tröja beroende på vilken grade man är i, seniors har svarta. Sen tar man helt enkelt olika färger och skriver SENIOR på sin tröja och sen fyller man hela tröjan med små texter med minnen och inside jokes. Tröjorna ska vi ha på oss på fredag då det är dresscode schoolspirit! Det är en kul grej men det tar tid kan jag lova, hann bara göra ena sidan idag. 
 
Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och somna till Hanapees podcast, har längtat efter att sova sen jag klev upp.

PANK

Publicerad 2012-10-01 00:42:14 i USA 2012/13,

Vojvojvoj, idag har jag spenderat pengar! Men det var väldigt behövligt faktiskt. Nu måste jag plugga.. Engelska, Matte och DECA står på schemat. Blöe 
 
Imorgon är det måndag igen. Efter träningen ska jag Courtney, Cassidy och Lindsey göra våra senior-shirts som vi ska ha på fredag, på onsdag ska jag ha pasta-dinner för lagen och sen ska jag färga håret, min utväxt är typ längre än mitt hår. På fredag är det homecoming! 

Om

Min profilbild

EMMA STÅLNACKE

Följ min blogg och mitt år som utbytesstudent i Minnesota, USA 2012/13. Jag bor med en familj bestående av en värdmamma, värdpappa och hund. Jag går på Rogers High School och upplever allt från kulturkrockar till high school-film känslor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela